Informaţii Pacienţi

O parte importantă a misiunii site-ului este de a vă da acces la surse de informații esențiale care vor contribui la educația și sănătatea dumneavoastră. Prin acest site veți avea accces și la organizații de suport sau de cercetare care vă pot susține pentru o categorie largă de boli.

Știati că la momentul actual există 30,000 de boli identificate in lume și doar pentru 25% dintre ele există un tratament eficient? (sursa www.arpim.ro)

Aflați ce sunt studiile clinice, ce riscuri și avantaje presupune participarea într-un studiu clinic, cine aprobă studiile clinice în România, ce este consimțământul informat și multe altele.

Pentru informații suplimentare, nu ezitați să ne scrieți pe pagina de contact sau să ne apelați direct la numărul de telefon afișat pe site +40787 660 128număr cu tarif normal. 

 

Newsletter:

Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri referitoare la studiile clinice si progresul medicinei:

Testimoniale

Mă numesc  C.D și în decembrie 2016 am început să răgușesc și să-mi pierd vocea (disfonie). Timp de trei luni am făcut diverse controale la O.R.L și mi s-a spus că am corzile suprasolicitate și reflux laringofaringian. La insistențele mele am făcut o radiografie pulmonară si un computer tomograf pentru torace. Rezultatul la C.T a fost: proces expansiv pulmonar stâng postero-inferior, cu caractere de malignitate, adenopatii hilare pulmonare stângi și determinări secundare pulmonare bilaterale. Citiţi mai departe…

Partenerii Noștri: