Informaţii Personal Medical

Prin intermediul acestui site dorim să oferim informații de bază legate de cercetarea clinică  – modul de derulare a studiilor clinice, etapele de dezvoltare ale medicamentelor, legislație, protecția medicilor și a pacienților etc.

Știați că în prezent există în faza de cercetare peste 700 de medicamente și vaccinuri, adică tot atâtea speranțe pentru pacienții care suferă de diferite afecțiuni? (sursa www.arpim.ro)

Aflați mai multe despre participarea în studiile clinice, diferența dintre studiile intervenționale și cele observaționale, studiile “blind” sau mascate, dar și alte considerații de participare.

Consultați glosarul de termeni pentru mai multe explicații ale noțiunilor de bază, dar și pagina de legislație specifică cu privire la desfășurarea studiilor clinice.

Pentru informații suplimentare, nu ezitați să ne contactați prin intermediul acestui site pe pagina de contact, în căsuța de chat sau pe email la info@studiiclinice.org. Ne bucurăm să vă răspundem la orice nelămurire și direct la numărul de telefon afișat, număr cu taxare normală – +47048230638.

 

 

Newsletter:

Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri referitoare la studiile clinice si progresul medicinei:

Testimoniale

Mă numesc  C.D și în decembrie 2016 am început să răgușesc și să-mi pierd vocea (disfonie). Timp de trei luni am făcut diverse controale la O.R.L și mi s-a spus că am corzile suprasolicitate și reflux laringofaringian. La insistențele mele am făcut o radiografie pulmonară si un computer tomograf pentru torace. Rezultatul la C.T a fost: proces expansiv pulmonar stâng postero-inferior, cu caractere de malignitate, adenopatii hilare pulmonare stângi și determinări secundare pulmonare bilaterale. Citeste mai departe…

Partenerii Noștri: