Relaţia cu Sistemul de Sănătate

De obicei, participanții la un studiu clinic continuă să se adreseze și propriului medic de familie și după înrolarea în studiu.

Majoritatea studiilor clinice oferă participanților produse medicale sau intervenții legate de patologia studiată, dar nu oferă și un sprijin medical mai larg.

Colaborarea între medicul de familie a pacientului și echipa studiului clinic asigură că datele din protocol nu interferează cu alte medicamente sau tratamente de care beneficiază pacientul.

Pentru mai multe informații cu privire la desfășurarea studiilor clinice, consultați paginile noastre dedicate informațiilor pentru pacienți, dar și personalului medical.

Newsletter:

Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri referitoare la studiile clinice si progresul medicinei:

Testimoniale

Mă numesc  C.D și în decembrie 2016 am început să răgușesc și să-mi pierd vocea( disfonie). Timp de trei luni am făcut diverse controale la O.R.L și mi s-a spus că am corzile suprasolicitate și reflux laringofaringian. La insistențele mele am făcut o radiografie pulmonară si un computer tomograf pentru torace. Rezultatul la C.T a fost: proces expansiv pulmonar stâng postero-inferior, cu caractere de malignitate, adenopatii hilare pulmonare stângi și determinări secundare pulmonare bilaterale. Citiţi mai departe…

Partenerii Noștri: