Despre noi

Acest site reprezintă o inițiativă a unei echipe de medici și farmaciști cu experiență în cercetarea clinică și nu aparține niciunei companii producătoare de medicamente. Scopul principal al site-ului este de a fi o sursă pertinentă de informații nepromotionale despre acest domeniu, informații simple și clare care se adresează atât pacienților, cât și personalului din domeniul sănătății. Totodată este o platformă de informare despre studiile clinice care se derulează în România și oferă informații despre noile medicamente descoperite și despre legislația mondială adusă la zi. Site-ul se dorește a fi o legătură între asociațiile de pacienți, asociațiile medicale și industria producătoare de medicamente.

Textele în limba română reprezintă muncă de sute de ore a unei echipe voluntare, dedicate. Aceste texte nu au caracter exhaustiv și pot fi îmbunătățite pe parcurs, pentru a fi mai cuprinzatoare, mai precise și mai ușor de înțeles. Așteptăm cu bucurie idei și sugestii la adresa de email info@studiiclinice.org sau la telefonul +40 758 661 434.

Informațiile furnizate în acest site sunt informații generale, sumarizate, având la bază materiale și articole obținute din surse publice și/sau private, cu indicarea acestora acolo unde a fost posibil, oferite de :

  1. agenții/autorități publice/instituții guvernamentale, din România și din străinătate,
  2. entități implicate în activități asemănătoare sau identice, din România și din străinătate,
  3. orice alte surse ( e.g. legislația în vigoare din România, asociații de pacienți, etc.).

Intentia și structura site-ului cât și toate informațiile oferite pacienților sunt aprobate de către Comisia Națională de Bioetică a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale cu vizele nr 3/ Iunie 2017 si nr. 206 NP/Nov 2017.

O parte din materialele publicate sunt furnizate cu permisiune, de către Food and Drug Administration, US. Pentru mai multe detalii va rugăm verificați secțiunile specifice din www.fda.gov.

Vă rugăm să considerați acest spațiu că fiind public și orice text menit să îmbunătățească infomațiile existente deja va fi bine primit.

Site înscris la Autoritatea Națională de Supravegehere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Contact

Pentru informații detaliate/punctuale putem fi contactați la adresa de email info@studiiclinice.org și la telefonul: +40 748 230 638 (număr cu taxare normală).

Newsletter:

Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri referitoare la studiile clinice si progresul medicinei:

Testimoniale

Mă numesc  C.D și în decembrie 2016 am început să răgușesc și să-mi pierd vocea( disfonie). Timp de trei luni am făcut diverse controale la O.R.L și mi s-a spus că am corzile suprasolicitate și reflux laringofaringian. La insistențele mele am făcut o radiografie pulmonară si un computer tomograf pentru torace. Rezultatul la C.T a fost: proces expansiv pulmonar stâng postero-inferior, cu caractere de malignitate, adenopatii hilare pulmonare stângi și determinări secundare pulmonare bilaterale. Citiţi mai departe…

Partenerii Noștri: